Un dulap capsula este un dulap adaptat nevoilor tale. Doar alegand pana la 40 de piese vestimentare cu croi clasic si universal in care te vei simti bine la orice ora din zi sau din noapte si le vei purta pentru orice ocazie. Citeste ce ar trebui sa gasesti in el si la ce sa acorzi atentie atunci cand faci cumparaturi.

Garderoba capsula are doar avantaje. Toate hainele si accesoriile pe care le completezi in el iti permit sa creezi o multime de tinute universale in care sa te simti si sa arati mereu bine. Iar problema – „Nu am ce sa ma imbrac” dispare odata pentru totdeauna.

Crearea unui dulap capsula nu este o chestiune atat de simpla. Trebuie sa stii ca nu o vei face intr-o dupa-amiaza, ci va dura de la cateva zile la cateva saptamani.

Curatenie generala

De aici ar trebui sa incepi. Verifica cu atentie toate hainele si gandeste-te de cate ori si cu ce ocazie ai purtat un anumit articol. Poate se va dovedi ca ai in garderoba 5 pulovere pe care nu le-ai purtat niciodata pentru ca te simti rau in ele? Nu cumpara altele, iar dintre cele pe care le ai, alege unul si lasa-l „pentru orice eventualitate”.

Determina cantitatea de haine

Un dulap capsula trebuie sa contina maximum 40 de articole de imbracaminte dama. Este suficient pentru a supravietui 2 sezoane. Cantitatea de haine nu include accesoriile mici precum curele, bijuterii sau ceasuri, lenjerie intima, haine sport si articole „de casa”.

Alege culori, modele si stiluri

Pe baza lor iti vei construi propriul dulap capsula. Gandeste-te ce culori si modele iti sunt pe plac si in care arati bine, ce iti place sa porti.

Sunt femei care iubesc hainele supradimensionate, asa ca nu exista niciun motiv sa le fortezi sa adopti un look business (cu exceptia cazului in care jobul lor o cere). Alege pana la 5 culori pe baza carora iti vei construi garderoba.

Culorile neutre functioneaza cel mai bine, de exemplu, negru, alb, bej, gri sau maro si o culoare mai puternica.

7 thoughts on “Un dulap capsula – cum se creeaza si ce ar trebui sa fie in el?

  1. Interesanta perspectiva prezentata in articol despre impactul fumatului cu narghilea asupra sanatatii. Este important sa fim constienti de riscurile asociate cu acest obicei si sa luam masuri de precautie. Recomand tuturor sa citeasca acest articol pentru a fi mai bine informati.

  2. Articolul este foarte bine scris si detaliaza pe larg beneficiile utilizarii narghilelei. Imi place ca autorul a inclus informatii despre istoricul acesteia si modul de functionare. Ma bucur ca am aflat mai multe despre acest subiect interesant.

  3. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit o mai buna intelegere a subiectului discutat. Am apreciat faptul ca autorul a abordat diferite aspecte ale temei si a oferit solutii sau sugestii practice pentru cei interesati sa aplice cunostintele dobandite. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor care vor sa isi mareasca cunostintele in domeniu.

  4. Articolul este extrem de informativ si detaliat, oferind o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa explice foarte bine conceptele prezentate, facandu-le usor de inteles pentru cititori. De asemenea, este impresionant modul in care sunt prezentate argumentele si exemplele pentru sustinerea ideilor expuse.

  5. Sunt de acord cu autorul ca este esential sa ne informam corect si sa constientizam riscurile pe care le presupune fumatul de narghilea. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si sa luam decizii responsabile.

  6. Ma surprinde faptul ca exista atat de multe substante chimice nocive prezente in fumul de narghilea si ca acestea pot duce la afectiuni grave ale sistemului respirator. Ar trebui sa fim mai atenti la ceea ce inhalam.

  7. Articolul prezinta o perspectiva interesanta asupra beneficiilor fumatului de narghilea si riscurile asociate cu acest obicei. Este important sa fim constienti de efectele negative pe care le poate avea asupra sanatatii noastre.

Comments are closed.